Podium en informatiemarkt

1 Het podium en de informatiemarkt

Bij de entree van het Westerpark gaan we tussen 13:00 – 16:00 uur swingen met optredens van buurtgenoten. De Catamaranband, Muziekles Westerpark, Barrio del Mundo en Jeneba Martens treden op. Ook de jonge Amsterdamse muzikant Juliet – een naam die we van Frits Spits moeten onthouden – treedt op. De presentatie is in handen van improvisator Michiel Rampaart, die tussen de optredens door in gesprek gaat met het publiek. Ook is er een drankje en een hapje.

Op de informatiemarkt bij het podium maak je kennis met de Vrienden van het Westerpark. TuinTrail, Cordaan, Kerk & Buurt Westerpark, het Repair Café, Muziekles Westerpark, de Hebron, Gibraltar, Oscar Circulair, Boerderij Westerpark en de Westergas. 

Het programma:
11.00 Activiteiten en rondleidingen in het park
13.00 Open podium
14.00 Michiel Rampaart presenteert:
Muziekles Westerpark,
De Catamaranband
Barrio del Mundo,
TapasTheater: Juliet
Jeneba Martens
16.00 Einde

De organisator:

Vereniging Vrienden van het Westerpark is een buurtorganisatie met honderden leden die het unieke karakter van het Westerpark willen bewaren. Een park voor de buurt waar voldoende plek is voor rust en recreatie én een bruisend park met culturele, innovatieve én buurtactiviteiten. Kom 11 juni met ons kennismaken!
lees meer…

Informatiemarkt: